070-723 97 19

Gräsklippning

Vi utgår från norberg

Ta hjälp med gräsklippningen

Att ta hjälp med gräsklippningen är mycket smart och ett bra sätt att se till att gräsmattan blir sådär härligt grön och fin. Vi på Stig Nylanders erbjuder professionell gräsklippning vilket många tycker är väldigt skönt att boka in eftersom att man dels slipper arbeta själv med gräsmattan, samt slipper oroa sig över om gräsmattan kommer att bli bra eller inte.

Offert Gräsklippning

Oavsett om det gäller återkommande skötsel av gräsmatta och trädgård eller bara någon enstaka gräsklippning så kan vi på Stig Nylanders hjälpa dig. Vi har stor erfarenhet av gräsklippning oavsett om det gäller en mindre gräsmatta i trädgården eller större gräsytor.

 

Ett bra tips när det kommer till gräsklippning är att klippa gräset så kort det bara går. På så vis slipper man att gå med gräsklipparen alltför ofta. Det är samtidigt viktigt att man inte klipper gräset alltför kort eftersom det så riskerar att drabbas av uttorkning eller av sjukdomar. Ett gräs som är för kortklippt blir i längden svagare vilket sedan leder till att man får lägga både mer tid och pengar på gräsmattan för att den ska bli bra.

 

Här är några fler tips som vi på Stig Nylanders gärna delar med oss av:

 

  • Klippt gräs ska kastas i komposten. Om det ligger kvar på gräsmattan samlar det vatten när det regnar.
  • Generellt sett behöver gräsmattan klippas oftare under våren och försommaren än under sommaren och hösten.
  • Klipp inte gräset för kort inför vintern. Spara minst en tredjedel av gräset.
  • För ett jämnare resultat vid gräsklippning är det bra att variera riktningen när man klipper.
  • Stora samlingar och högar av löv ska tas bort med jämna mellanrum.

 

Det finns flera anledningar till att boka gräsklippning istället för att göra det själv. En stor anledning är givetvis att ett företag som arbetar med gräsklippning professionellt har större kunskap och erfarenhet kring gräsklippning och därmed ofta får ett bättre resultat än den glade amatören som klipper gräsmattan själv.

 

En annan bra anledning till att boka gräsklippning är att man inte vill eller har tid själv. Detta är något som blir allt vanligare i dagens samhälle där fler och fler inser fördelarna med att köpa tillbaka sin egen tid. Genom att anlita ett företag som klipper gräsmattan får man inte bara en grön och fin gräsmatta, på köpet sparar man dessutom tid och arbetskraft som man annars hade behövt stå för själv.

 

Genom att anlita oss på Stig Nylanders för gräsklippning kan du alltså få mer tid över för att träna, laga mat eller umgås med familjen!

 

När det kommer till att hålla gräsmattan fin är gräsklippning den största delen, men det finns också fler saker man bör tänka på. Till exempel mossbekämpning, kantklippning och klippning med trimmer. Alla dessa tjänster kan ni få hjälp med av oss på Stig Nylanders!