070-723 97 19

Snöröjning

Vi utgår från norberg

Få hjälp med snöröjning

Snöröjning är en kritisk tjänst i kalla klimat, särskilt i Sverige där vintrarna kan vara långa och snörika. En effektiv snöröjning är avgörande för att säkerställa tillgänglighet, säkerhet och framkomlighet på vägar, gångvägar och andra utomhusytor. Det handlar inte bara om att flytta snö från en plats till en annan; det handlar om att skapa en säker och välkomnande miljö för alla, oavsett om det är invånare, anställda eller besökare.

Offert snöröjning

Minimera riskerna med snabb och effektiv snöröjning

Snö och is kan snabbt leda till farliga situationer, inklusive halkolyckor och trafikstörningar. Därför är snabb och effektiv snöröjning och halkbekämpning kritisk för att minimera riskerna. Det är också en fråga om tillgänglighet, där snöröjning säkerställer att alla, inklusive personer med begränsad rörlighet, kan ta sig fram utan hinder.

Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har lång erfarenhet av snöröjning och halkbekämpning. Vi förstår utmaningarna som kommer med Sveriges varierande och ofta oförutsägbara vinterklimat. Vårt team är utrustat med den senaste tekniken och utrustningen för att effektivt hantera allt från lätt snöfall till de mest intensiva snöstormarna.

Våra snöröjningstjänster inkluderar:

Plogning av vägar och parkeringsplatser: Att hålla vägar och parkeringsplatser fria från snö är avgörande för att säkerställa säker och smidig trafik.

Skottning av gångvägar och entréer: Vi ser till att gångvägar och entréer är säkra och tillgängliga, vilket minskar risken för halkolyckor.

Halkbekämpning: Genom att använda sand och salt hjälper vi till att förebygga isbildning och öka friktionen på ytor där människor och fordon rör sig.

Takskottning: Att avlägsna snö från tak är viktigt för att förhindra skador och läckage, särskilt på äldre byggnader där takkonstruktionen kanske inte klarar av den tunga vikt som snön utgör.

Anpassade lösningar för unika behov och förutsättningar

På Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel är vi stolta över vår förmåga att erbjuda pålitliga och effektiva snöröjningstjänster. Vi förstår vikten av att agera snabbt när snön faller, och vårt team är alltid redo att rycka ut – oavsett tid på dygnet. Vårt mål är att minimera obehaget och de potentiella riskerna som snö och is medför, och att se till att våra kunders fastigheter är säkra och tillgängliga genom hela vintern.


Vi erbjuder anpassade lösningar baserade på våra kunders unika behov och förutsättningar. Oavsett om det gäller bostadsrättsföreningar, hyresgästföreningar, företagsfastigheter, föreningar eller privata hem, strävar vi efter att överträffa förväntningarna med vår service. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din snöröjning. Låt Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel ta hand om vinterns utmaningar, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en säker och välkomnande miljö, oavsett väder.